jueves, 11 de junio de 2009

Els millors arrossos

Els millors arrossos als restaurants de Barcelona

Barcelona és una ciutat arrossera com n’hi ha poques. En Ricard Martín l’ha escorcollat gra a gra fins que ha trobat els millors arrossos de la ciutat.

Imatge de Els millors arrossos als restaurants de Barcelona


Delibar: Anarcogurmets

Marc Casals, un enginyer de la Vall d’en Bas dedicat a la cuina, fa el que li surt dels nassos, per no dir d’un altre cantó. En aquest elegant racó de l’Eixample, el Delibar, ens explica que, abans que res, per cuinar ell necessita el millor producte (“diferencial i cuina senzilla”) i la resta són martingales. Només proveeix el rebost a través de petits productors selectes, i en matèria d’arròs utilitza la varietat italiana acquerello, orgànic i comú en l’alta cuina d’aquest país. No té carta de temporada ni pissarra. Demaneu l’arròs del dia: a nosaltres ens va tocar un arròs de múrgoles amb formatge de la Vall de Bianya, subtil, cremós i elegant. Potser el dia que hi aneu us cuinen el de caldo de pernil, fet amb la mantega de l’os. Això si trobeu taula: obren a la nit només amb estricta reserva i places reduïdes. 
ARRÒS DEL DIA 14-20 € 
Casanova, 182 (Eixample Esquerre) Telf.: 93 419 76 16

1 comentario:

Jaume Batlle dijo...

Estava ara parlant amb en Lluis Alsina, i em comentava que hi ha un restaurant fabulos "que em d'anar-hi un dia". Em deia que segur que a internet no el trobaria... i aquí estic.

Tinguès per segur que hi vindrem... tard o d'hora.