jueves, 25 de septiembre de 2008

DeliBar al TIMEOUT BARCELONA



Els ous de la Vall d’en Bas

Fer bons ous ferrats és aparentment senzill, però cal saber fer-los perquè conquistar amb ells ja és més difícil. En aquesta nova secció arrencarem citant en primer lloc els preparats per Marc Casals a Delibar, un refugi de gurmets que a poc a poc van descobrint els millors paladars de la city. Són ous provinents de les granges de la Vall d’en Bas, on els pares d’en Marc han creat el mas les Comelles, un paradís agroturístic amb unes vistes, unes instal·lacions i un entorn de somni, que mereixen una visita. Al bufó i exclusiu Delibar fan aquests ous amb excel·lents patates també de la Vall i tòfona negra i una pluja de foie gras. Presentat en una marmita –en funció de quants són els comensals–, aquest plat és sublim, acompanyat, per exemple, amb un Radix rosat, que Parés Baltà elabora amb raïm syrah

2 comentarios:

elsa dijo...

bien!!! por fin has actualizado el blog... y la verdad es que no tiene desperdicio porque aunque no termino de entender todo lo que pone, disculpen a esta humilde vasca, la verdad es que tiene un pinta... yummy!!

marc dijo...

Gracias Elsa.
Siento lo del idioma, cualquier cosa que te pueda interesar te lo traducimos.
Saludos,
Marc.